B. Braun Medical er i vækst og søger til nyoprettet stilling en Technical Manager med mulighed for ledelse

Vil du være med til at servicere B. Braun’s tekniske udstyr i Danmark? Har du interesse for medicobranchen? Vil du være med til at sikre et højt og professionelt serviceniveau? Kan du sikre fremdrift i tekniske projekter? Er du struktureret, omhyggelig og får du afsluttet dine opgaver? Så er det dig vi søger.

logo b. braun medical

B. Braun er en af verdens førende udbydere og producenter af sundhedsplejeløsninger i dag. Med udgangspunkt i viden og forståelse for brugernes behov og mere end 179 års ekspertise vokser vores portefølje konstant med effektive medicinske plejeløsninger, så vi er i stand til at yde et betydeligt bidrag til beskyttelse og forbedring af menneskers sundhed. Produktserien hos B. Braun består i alt af mere end 5.000 forskellige produkter. Ved at tilbyde supplerende services, rådgivning og udvikling er B. Braun en systemleverandør, som udvikler den bedste løsning til patienter i tæt partnerskab med vores kunder, som gør, at vi får meget taletid og adgang til de rette relationer. Vi har en stærk position i forhold til vores infusions- og sprøjtepumper og det danner et rigtig godt udgangspunkt for lancering af vores banebrydende maskine til kronisk dialyse.

Godt arbejdsmiljø

Vi tilbyder et job, hvor du får rig mulighed for at sætte dit præg på hverdagen og påvirke udviklingen af B. Braun Medical A/S i Danmark. Du vil blive en del af et dedikeret og erfarent team i et positivt arbejdsmiljø, hvor der er en dejlig åben dialog og et stærkt samarbejde på tværs af alle grupper. Vi har en stor grad af loyalitet til hinanden og firmaet.

b braun job

Nyt forretningsområde

B. Braun Medical A/S lancerer den nye hæmodialysemaskine “Dialog IQ“ , vandanlæg ”Aquaboss” samt tørstofkoncentrat anlæg ”ECOMix” på det danske marked.

Bredt ansvarsområde

Til daglig bliver du en del af en gruppe på 6 personer. I har ansvaret for salg og servicering af B. Brauns medicotekniskeudstyr inden for kronisk dialyse, akut blodrensning, kirurgi samt infusionsterapi. Du skal sammen med en anden tekniker servicere alle 3 divisioner, hvilket er Hospital Care, Aesculap og B. Braun Avitum.

Som Technical Manager bliver du et vigtigt omdrejningspunkt, i hele serviceprocessen. Du får et selvstændigt job, hvor du i tæt samarbejde med Business Unit Manageren (BUM) udarbejder planer samt indsatsområder for hele Danmark.

Da du har hele Danmark som distrikt, er der ikke nogen specielle krav til hvor i landet du bor. Det forventes, at du er ude at besøge kunder ca. 3 dage, og at du har 2 administrative hjemmearbejdsdage om ugen.

Aktiviteterne varierer fra region til region afhængigt af, hvor i salgsprocessen produkterne befinder sig. Det er derfor vigtigt, at du kan lide at arbejde med flere produkter parallelt. Service og support udføres til flere forskellige influenter og beslutningstagere såsom brugere, teknikere og indkøbere.

Der refereres til Business Unit Manageren, Vibeke Møller Jakobsen.

Pro-aktiv team player

Som person har du et højt drive, du trives med variation og evner at have mange bolde i luften. Du er fleksibel, løsningsorienteret og struktureret. Du kan lide kontakten med kunderne og er i stand til at sætte dig op til møder med meget varieret agenda og føre service på et højt teknisk fagligt niveau.

Ansvar og indflydelse

Vi arbejder med en høj grad af frihed under ansvar, hvor vi alle har ansvar for og indflydelse på vores egen dagligdag og en unik mulighed for at sætte præg på virksomhedens udvikling og succes.

Hvem kan søge?

Der er flere veje ind til stillingen. Du må meget gerne have erfaring som dialyse- eller medicoteknikker. Du kan desuden komme fra en lignende stilling med tekniskerfaring, enten som service tekniker eller teknisk specialist. Det er en fordel, hvis du har kendskab til regionale udbud og har erfaring med medicobranchen.

Det er et krav at du behersker engelsk i skrift og tale.

B. Braun tilbyder

Et spændende job, hvor du gør en kæmpe forskel – i en vækstorienteret virksomhed, der giver gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Du tilbydes gode arbejdsvilkår med en god lønpakke, firmabil, sundhedssikring, telefon samt hjemmekontor.

For dig som er interesseret

Hvis du kan genkende dig selv i ovennævnte profil, kan du søge stillingen ved at benytte linket nedenfor senest 5. juli 2021.

Hald HR Consulting varetager rekrutteringsprocessen, og ansøgninger vil blive læst løbende. Vi forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater til samtale inden ansøgningsfristens udløb.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Gitte Hald på tlf. 3070 9032 eller mail gh@haldconsulting.dk

b braun stilling

B. Braun Medical A/S er det danske datterselskab af B. Braun Melsungen AG i Tyskland. Virksomheden er 180 år gammel og har ca. 65.000 ansatte på verdensplan. Virksomheden har gennem innovation udviklet sig multinationalt og har opnået en stærk markedsposition inden for sundhedspleje. B. Braun Medical tilbyder et bredt udvalg af produkter og serviceydelser, sætter høje kvalitetsstandarder og omsætter kontinuerligt ny viden til innovative produkter og serviceydelser. Det danske kontor ligger på Frederiksberg og har 37 ansatte. Se mere på www.bbraun.dk.

Scroll til toppen